ΕΡΕΥΝΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΓΚΛΟΜΠΑΛΣΟΡΣ ΕΠΕ είναι μία εξέχουσα εταιρεία εις τον τομέα της επιχειρηματικής έρευνας και πληροφοριών, με δυνατότητες παγκοσμίου εμβελείας με γραφεία στην Ουάσιγκτον ΗΠΑ (Βόρειο Αμερική), Λευκωσία, Κύπρου (Ευρωπαϊκή Ένωση) και Ντουμπάϊ (Μέση Ανατολή και Ασία).

Η ΓΚΛΟΜΠΑΛΣΟΡΣ ΕΠΕ διαθέτει επίσης ένα ευρύτατο δίκτυο εμπείρων ειδικών και ερευνητών στη Βόρειο Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία, Ρωσία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως.

Παρέχουμε ταχύτατα σε εταιρείες εμπιστευτικές, ακριβείς πληροφορίες εστιασμένες στις προτεραιότητες που ο εκάστοτε πελάτης μας καθορίζει.

Έτσι οι πελάτες μας εύκολα μπορούν να διακρίνουν και εξεύρουν ότι ακριβώς χρειάζονται για να λαμβάνουν εγκαίρως ακριβείς και ενημερωμένες αποφάσεις κρίσιμες για τις δικές τους επιχειρηματικές αποστολές, και εμείς μπορούμε και παρέχουμε αυτού ακριβώς του είδους τις πληροφορίες.

Παρέχουμε εταιρικές και προσωπικές απαιτουμένης προσοχής έρευνα και πληροφόρηση, έρευνες ασφαλιστικής υφής, παροχή πληροφοριών αρωγής δικαστικών υποθέσεων, ανάλυση κινδύνου κρατών καθώς και υπηρεσίες ασφαλείας.

 

Mια διεθνή ομάδα

Έχουμε περιφερειακή έδρα στην Λευκωσία, Κύπρου με μια διεθνή ομάδα επαγγελματιών.  Οι ομάδα των ειδικών αποτελείται από ειδικώς εκπαιδευμένους ερευνητές, οι οποίοι είναι ταχύτατοι εις τον εντοπισμό επικινδύνων καταστάσεων εκεί όπου άλλοι ολιγότερον πεπειραμένοι δυνατόν να μην εντοπίσουν. 

 

Αναφορές επικινδυνότητας χωρών

Η ΓΚΛΟΜΠΑΛΣΟΡΣ ΕΠΕ ετοιμάζει έγκαιρες έρευνες και αναφορές πληροφοριών πάνω σε θέματα πολιτικής, ασφαλείας, ναυτιλίας και οικονομίας κρατών, κατάλληλες για να επιβοηθούν τα Διεθνή Διευθυντικά Στελέχη και τους Διεθνείς Επενδυτές που είτε επισκέπτονται είτε εργάζονται σε διάφορες περιοχές του πλανήτη μας.

 

Έρευνες ασφαλιστικών υποθέσεων

Οι ασφαλιστές επιτυγχάνουν άμεσα και αξιόλογα οικονομικά οφέλη προσλαμβάνοντας και αναθέτοντας στην ΓΚΛΟΜΠΑΛΣΟΡΣ ΕΠΕ την αποκάλυψη των πραγματικών γεγονότων τα οποία συνέβησαν πέριξ αμφιβόλων απαιτήσεων, ιδίως σε αναρίθμητες περιοχές σε όλο τον κόσμο όπου έχουμε ερευνήσει ασφαλιστικές απάτες.

Για ένα γενικό κατάλογο των παρεχομένων από εμάς υπηρεσιών διαθέτουμε συνδέσμους στο διαδίκτυο, όπου και υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες στην Αγγλική γλώσσα, Κάντε 'κλικ' στον σύνδεσμο search. Για πληροφορίες για την Συμβουλευτική Επιτροπή και τους Διευθυντάς κάντε 'κλικ' στον about us, για να μας αποστείλετε ε-ταχυδρομίο απευθείας κάντε 'κλικ' στον Επικοινωνία

Nicosia2gr.jpg